Afise WhiteBack

DESPRE AFISE WHITEBACK

Hartia whiteback este foarte rezistenta la umiditate, zgariere sau rupere, cu o excelenta calitate a printului - culori vii, stralucitoare si contraste puternice; chiar daca materialul este sau nu iluminat.

HARTIA WHITEBACK este solutia optima pentru decorare billboard, postere, display-ere (atat de interior, cat si de exterior), prezentari foto, citylights, aplicatii cu iluminare din spate, expunere in targuri sau expozitii etc.

OPTIUNI PENTRU PRINT SI FINISARE AFISE WHITEBACK

Afisele Whiteback au grosimea de 150g/mp.

Pentru aplicatiile de exterior afisele whiteback se printeaza la calitatea 720 DPI iar pentru aplicatiile de interior printul se efectueaza la o calitatea dubla de 1440 DPI.

Afisele WhiteBack se printeaza in dimensiuni standard A4, A3, A2, A1, A0 sau in orice dimensiune dorita pana la lungimea de 50m si latimea de 1,6m.

CERINTE TEHNICE AFISE WHITEBACK

  • Grafica afiselor trebuie sa aiba un bleed de 3mm pe fiecare latura, iar textul sa nu aiba dimensiunea mai mica de 6pt, pentru obtinerea unor rezultate optime;
  • Pentru cea mai buna calitate a imaginii, fisierul pentru print trebuie sa aiba 300dpi / CMYK.
  • Formate acceptate: PDF, TIFF.

Pentru realizarea comenzii va rugam sa completati formularul de comanda, veti fi contactat in cel mai scurt timp posibil.