Bannere publicitare poliplan    


DESPRE BANNERELE PUBLICITARE POLIPLAN

Scopul principal al bannerelor publicitare este captarea privirilor a cat mai multor persoane, comunicandu-le astfel un mesaj eficient, prin expunerea creativitatii intr-un produs de cea mai buna calitate.

Aplicatiile bannerelor: panouri publicitare (bannere tensionate pe cadru metalic), reclame luminoase, print outside, afisaj stradal, roll-up banner, copertine, etc.

OPTIUNI PENTRU PRINT SI FINISARE BANNERE PUBLICITARE POLIPLAN

Panourile publicitare din bannere frontlit includ urmatoarele finisari: tiv si capse la 100 cm.
In cazul in care nu doriti tiv si capse va rugam sa specificati.
Bannerele au o grosime standard de 440gr/mp. Pentru bannere mai groase va rugam sa ne contactati. Bannerele sunt printate pe masina Epson cu cerneala originala calitatea printului este foarte mare. 

Bannerele se pot printa la orice dimensiune dorita, insa latimea maxima a unei fasii de banner este de 1,6M. Fasiile de banner printate se sudeaza cu un utilaj special garantand atat un aspect calitativ la imbinare, cat si rezistenta foarte ridicata.

CERINTE TEHNICE BANNERE PUBLICITARE POLIPLAN

• Grafica pentru bannere publicitare trebuie sa aiba un bleed de 5 cm pe fiecare latura, iar textul sa nu aiba dimensiunea mai mica de 6pt, pentru obtinerea unor rezultate optime;
• Pentru cea mai buna calitate a imaginii, fisierul pentru print trebuie sa aiba 150-300dpi / CMYK.
• Formate acceptate: PDF, TIFF.

Pentru realizarea comenzii va rugam sa completati formularul de comanda, veti fi contactat in cel mai scurt timp posibil.