Casete si firme luminoase

Tipuri de casete luminoase:

Iluminare Casete Luminoase

ILUMINARE LED - cu leduri high intensity si surse de curent Meanwell.

Forma casetelor luminoase

Pe fata casetelor luminoase se pot aplica diverse straturi multiple din plexiglas sau dibond, litere volumetrice, sau orice alt element pentru a crea un proiect unic si impresionant.

Structura casetelor luminoase

Structura casetelor luminoase este elementul ce ofera rezistenta si durata de viata a casetelor luminoase. Indiferent de calitatea iluminarii sau printului, daca structura este slaba aceasta nu va rezista in timp si va trebui inlocuita.

iDeal Media Team pune accent pe durata de viata si garantia oferita produselor sale, de aceea structurile casetelor luminoase sunt metalice cu ranforsari realizate din teava de fier sau aluminiu si profile din aluminiu vopsite in camp electrostatic pentru a preveni ruginirea.

Caseta luminoasa Textil standard

Pentru firma luminoasa led textila standard, am dezvoltat un nou profil de aluminiu, vopsit in camp electrostatic, care ofera o stabilitate dimensionala foarte buna a sistemului de expunere, cat si o uniformitate completa a luminii.

Plecand de la unghiul de reflexie al modulelor de led, am creat un ansamblu unde vizualul este luminat perfect, fara umbre, pete sau alte imperfectiuni. Nu am sacrificat nici intensitatea luminoasa, reusind sa producem probabil cele mai intens luminate sisteme de expunere textila.

Modulele pe care le utilizam in producerea acestor sisteme, sunt de cea mai buna calitate, asigurand un flux luminos de minim 110 lumeni fiecare. Carcasa metalica asigura o buna racire a led-urilor, fiind binestiut faptul ca supraincalzirea acestora duce la scaderea duratei de viata. 

Avantajele firmelor luminoase cu fata textila:


- Dimensionare foarte mare, fara imbinari vizibile
- Nu se sifoneaza, nu face cute.
- Culori vii, intense
- Posibilitatea de schimbare a graficii chiar si de personal necalificat
- Intensitate foarte puternica

 

Caseta luminoasa Textil Slim

In doar 3,5 cm am reusit sa integram un sistem de iluminare care sa asigure un iluminat uniform al celor mai subtiri panouri. Datorita materialelor special importate pentru genul acesta de iluminare, putem produce casete de mici si mari dimensiuni utilizand sistemul mentionat anterior.

Recomandam utilizarea acestor sisteme in interiorul spatiilor de expunere, acolo unde amenajarea nu perminte o adancime mai mare. De asemenea, genul acesta de rame luminoase se poate folosi cu succes si in designul de interior.

Dimensiuni reclama luminoasa led textila:

Latime maxima : 100cm
Lungime maxima : nelimitata


Caseta luminoasa Plexiglas

Caseta luminoasa cu fata din plexiglas este varianta optima - un aspect foarte placut, o iluminare perfect uniforma datorita proprietatilor speciale ale plexiglasului, culori vii si print de calitate maxima si o flexibilitate foarte mare in crearea de proiecte speciale: iluminare partiala, straturi multiple de plexiglas, plexiglas colorat in masa si iluminat,Caseta luminoasa din Policarbonat

Caseta luminoasa cu fata din policarbonat este varianta un pic mai economica fata de cea din plexiglas. Prezinta o rezistenta mare fizica la impact sau intemperii, se preteaza la dimensiuni mari (6x2m dimensiunea maxima). 

Pentru realizarea comenzii va rugam sa completati formularul de comanda, veti fi contactat in cel mai scurt timp posibil.