Flyere


DESPRE FLUTURASI

Fluturasii / flyerele/ volantele reprezinta unul dintre cele mai bune mijloace de informare directa, atat din punct de vedere al randamentului oferit, cat si al costurilor relativ scazute. Noi va garantam calitatea lor si cel mai scurt termen de livrare posibil.
Pentru optimizarea rezultatelor, iDeal Media Team ofera o multitudine de optiuni in ceea ce priveste personalizarea fluturasilor.

OPTIUNI PENTRU PRINT SI FINISARE

Astfel, aveti la dispozitie patru tipuri de dimensiuni (A4, A5, A6 si 1/3 din A5), cu o grosime a hartiei ce variaza intre 80g/mp si 300g/mp, cu laminare mata sau lucioasa, digital sau off-set.
Daca mesajul pe care doriti sa il transmiteti este mai complex, atunci puteti exploata intreg spatiul pus la dispozitie, alegand un print atat pe fata, cat si pe spatele fluturasilor. Cele doua parti pot transmite acelasi mesaj, sau le puteti utiliza pentru a comunica informatii diferite, in functie de necesitati sau volumul de material.

CERINTE TEHNICE:

  • Grafica fluturasilor trebuie sa aiba un bleed de 3mm pe fiecare latura, iar textul sa nu aiba dimensiunea mai mica de 6pt, pentru obtinerea unor rezultate optime;
  • Pentru cea mai buna calitate a imaginii, fisierul pentru print trebuie sa aiba 300dpi / CMYK.
  • Formate acceptate: PDF, TIFF.

PRET FLYERE

Pentru realizarea comenzii va rugam sa completati formularul de comanda, veti fi contactat in cel mai scurt timp posibil.