Pliante

DESPRE PLIANTE

Pliantele permit companiilor sa transmita informatii intr-un format cu dimensiuni reduse, ceea ce pastreaza randamentul acestora, mesajul mentinandu-se usor de asimilat.
iDeal Media Team transforma design-ul pliantelor intr-un produs finit de cea mai buna calitate, la costuri competitive. Sistemul nostru de comenzi online va ofera posibilitatea de a personaliza toate detaliile comenzii de pliante.

OPTIUNI PENTRU PRINT SI FINISARE PLIANTE

iDeal Media Team  va ofera posibilitatea de a realiza pliante cu o indoitura/ big, doua indoituri/ biguri - triptic sau doua indoituri/ biguri - in "Z", pentru adaptarea graficii si a cantitatii informatiei ce urmeaza sa fie inclusa.
Hartia este disponibila in urmatoarele dimensiuni: A6, A5, A4 si 1/3 din A4, intr-o varietate de grosimi, de la 80 g/mp pana la 300 g/mp. Optiunile de personalizare a pliantelor includ plastifierea mata sau lucioasa.

CERINTE TEHNICE PLIANTE:

  • Grafica pliantelor trebuie sa aiba un bleed de 3mm pe fiecare latura, iar textul sa nu aiba dimensiunea mai mica de 6pt, pentru obtinerea unor rezultate optime;
  • Pentru cea mai buna calitate a imaginii, fisierul pentru print trebuie sa aiba 300dpi / CMYK.
  • Formate acceptate: PDF, TIFF.

Pentru realizarea comenzii va rugam sa completati formularul de comanda, veti fi contactat in cel mai scurt timp posibil.