Standuri expozitionale 

DESPRE STANDURI EXPOZITIONALE

Cu mai bine de 10 ani experienta in domeniul productiei publicitare si a printului digital de mari dimensiuni. Folosind materiale si tehnologii de ultima generatie, fara sa face rabat la calitate in detrimentul unui profit ridicat sau unui pret scazut, va putem oferi solutii complete in realizarea de standuri expozitionale personalizate la un standard ridicat.
In ajutorul clientilor cu buget redus, venim cu o gama de standuri expozitionale personalizate mobile de tip : pop-up, pop-up desk, roll-up, etc. Fie ca doriti un stand expozitional personalizat ieftin, fie un stand expozitional personalizat mai complex, nu ezitati sa contactati echipa noastra de vanzari in vederea consilierii.

SERVICII STANDURI EXPOZITIONALE

Ne vom ocupa de tot ce presupune un stand expozitional de impact, inclusiv:

  • Conceptul standului expozitional
  • Producerea si realizarea standului
  • Posibilitatea realizarii de standuri expozitionale personalizate demontabile si relocabile
  • Analizarea produselor sau serviciilor care vor fi promovate in cadrul evenimentului
  • Alegerea pozitiilor optime pentru semnalizarea standului expozitional
  • Proiectarea standului in functie de amplasamentul si configuratia spatiului expozitiei

Plecand de la ideile si strategia de marketing propuse de compania dumneavoastra, echipa noastra de designeri va reusi, negresit, sa obtina un stand expozitional personalizat de un mare impact vizual.

Pentru realizarea comenzii va rugam sa completati formularul de comanda, veti fi contactat in cel mai scurt timp posibil.